Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

PLANNER ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ


Και αρχίζω να λέω καλό μήνα με το νέο Planner.. το planner του Φεβρουαρίου και …. ναι μετράμε αντίστροφα για να φύγει ο χειμώνας! Μετράμε αντίστροφα για την αλλαγή του καιρού, για να μπει η άνοιξη! Το Planner Φεβρουαρίου είναι έτοιμο για να σου κάνει συντροφιά για όλα τον Φεβρουάριο και μπορείς να το έχεις εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!


Το planner – ημερολόγιο Φεβρουαρίου μπορείς να το παραλάβεις ΔΩΡΕΆΝ και περιέχει:


ΗΜΕΡΟΛΌΓΙΟ Φεβρουαρίου : εδώ θα μπορείς να γράψεις τις ημέρες του μήνα, να σημειώσεις τις γιορτές, τα ραντεβού σου ή κάτι που δεν θέλεις να ξεχάσεις. 

TO DO LIST : θα μπορείς να γράψεις ότι έχει να κάνεις μέσα στην μέρα σου. 





Η ΛΊΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ: Η λίστα με τις αποκριάτες στολές που θέλει ο καθένας σας ,είναι φτιαγμένη έτσι ώστε να μπορείς να καταγράψεις όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα, οι στολες που θα παρεις αλλά και το μαγαζί που μπορείς να το βρεις αλλά και την τιμή του κάθε δώρου. 



FOR YOU : στο planner υπάρχει ένα φύλλο για εσένα. Όπου στο οποίο θα μπορείς να γράψεις τα ραντεβού σου, τους στόχους σου, τα πράγματα που έχεις να κάνεις αλλά και ότι δεν θέλεις να ξεχάσεις. 

Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ: Εδώ θα μπορείς να κάνεις μια κατάσταση ή να σχεδιάσεις την πιο ερωτική μέρα σου όπως εσύ την φαντάζεσαι




ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΣΟΥ: ιδέες που θα μπορείς να τις αναπτύξεις εσύ όπως θέλεις. 

ΑΠΟΚΡΙΕΣ: ένα σχεδιάγραμμα για να φτιάξεις τις απόκριες σου καλύτερα και να οργανώσεις τα πάντα χωρίς καθόλου αγχος. 


Αν θέλεις κι εσύ το planner Φεβρουαρίου στείλε μου μήνυμα στα social media ή email στο : deardiary.blogs15@gmail.com και αμέσως θα σου αποσταλεί εντελώς δωρεάν!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: