Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

single στην Αγγλία!!!


Μετά την πρόσφατη επίσκεψη μου στο Λονδίνο έχω να πω τα εξής: 
Φοβερή πόλη για όλους, τα έχει όλα, μαγαζιά για τις shopaholic , club για τους γκλετζέδες, καφέ για τις καφετζούδες, κύκνους για τους ζωόφιλους και πολύ κόσμο εάν είσαι single.



Και ναι, εάν είσαι single φίλη μου έχει 8,6 εκ κόσμο να γνωρίσεις, χωρίς  τους τουρίστες που δεν τους βάζω στην κατηγορία εκτός εάν είσαι φαν του Ασιάτη (που πάντα βρίσκεται σε όλες τις χώρες τραβώντας φωτογραφίες).
Και ναι, υπάρχει πολύς κόσμος εκεί στα Λονδίνα και εύχομαι η μαμά σου να μην διαβάζει το ποστ γιατί θα με δείρει που θέλω να σε γνωρίσω σε αλλοδαπούς και να γίνεις μετανάστρια από αγάπη. Αλλά, τι να κάνουμε single να μην μείνεις. Το μόνο που θα στερηθείς εκεί στα Λονδινα είναι το ελληνικό φαγάκι και το λαδάκι, εάν θες όμως έχει υπέροχα τοστ και σάντουιτς για να καλύψεις την πείνα σου ή για να ξαναγυρίσω πίσω στον Ασιάτη έχει πολύ καλή  κινέζικη κουζίνα.
Ναι, δεν σου λέω να τρέξεις να βγάλεις εισιτήρια, προς θεού μην βιάζεσαι μιλά πρώτα και με την κομμώτρια σου εάν έχεις σγουρό μαλλί να σου κάνει ένα Brazilian. ( έχει πολύ υγρασία και δεν θέλεις να κυκλοφορείς σαν τον ξάδερφο του Μάικλ Τζάκσον).
Οπότε, κοίτα, βάλτα κάτω, πάρε βαθιά ανάσα και σκέψου εάν αξίζει... 

Υ.Γ φαΐ πάντως καλό δεν έχει απλά στο λέω, τέρμα τα παστίτσια και τα πιτόγυρα από όλα.
Καλή τύχη!




FairyMary

Δεν υπάρχουν σχόλια: