Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Ηχογράφησε το δικό σου τραγούδι!




Έχεις ψώνιο με το τραγούδι; Μήπως τραγουδάς κι εσύ στις παρέες σου, μπροστά σε έναν καθρέφτη ή στο μπάνιο σου; Ονειρεύεσαι να μπεις στη μουσική βιομηχανία, να μπεις σε στούντιο και να ηχογραφήσεις το δικό σου τραγούδι; Αλλά κανείς ακόμη δεν έχει ανακαλύψει τι ταλέντο είσαι ή και μεταξύ μας δεν έχεις τόσο καλή φωνή ώστε να σε ανακαλύψουν. Ότι και να ισχύει τώρα μπορείς να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα.



Λίγο ή πολύ, κρυφά ή φανερά, δυνατά ή σιγανά, σε παρέα ή στο μπάνιο μας όλοι μας τραγουδάμε. Τι και αν δεν έχουμε καλή φωνή ή ντρεπόμαστε μπροστά σε άλλους, εμάς μας αρέσει το τραγούδι και τώρα μπορούμε να ηχογραφήσουμε το αγαπημένο μας κομμάτι, να το ερμηνεύσουμε με τον δικό μας τρόπο μόνοι μας ή με την φίλη μας ή με την παρέα μας και να το επεξεργαστούμε. Η εφαρμογή "sing! karaoke by smule" είναι ότι χρειαζόμαστε. 



Μέσα από το κινητό μας ή το τάμπλετ μας, χρησιμοποιώντας μόνο τα ακουστικά μας και την καλή μας φωνή μπορούμε να ηχογραφήσουμε εύκολα και δωρεάν το τραγούδι που θέλουμε. 
Κατέβασε την εφαρμογή, φτιάξε έναν λογαριασμό ή συνδέσου μέσω facebook και είσαι έτοιμος.



Μπορείς να ηχογραφήσεις το δικό σου αγαπημένο τραγούδι μαζί με άλλα άτομα που χρησιμοποιούν την εφαρμογή, ψάχνοντας το στην αναζήτηση ή να αγοράσεις κάποιο άλλο τραγούδι και να το τραγουδήσεις μόνη σου ή με την παρέα σου. Κάθε φορά που θα επιλέγεις ένα τραγούδι σου δίνει οδηγίες πριν ξεκινήσεις και κάθε φορά που τελειώνει η ηχογράφηση μπορείς να επεξεργαστείς το τραγούδι έτσι ώστε να κάνεις διορθώσεις στη φωνή σου. 



Υ.Γ.1 ανυπομονώ να μου στείλεις τα δικά σου τραγούδια.
Υ.Γ.2 κατέβασε την εφαρμογή και έλα να ηχογραφήσουμε παρέα κάποιο τραγούδι. 
Υ.Γ.3 σύντομα θα ανέβει άρθρο με διάφορες ηχογραφήσεις από την ομάδα του Dear Diary Blog. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: