Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

PLANNER ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ


Ανοίγω το νέο χρόνο και γράφω το πρώτο άρθρο της χρονιάς με το planner του μήνα! Αν και ο μήνας έχει προχωρήσει σου έφτιαξα το πρώτο ημερολόγιο – planner που θα σε βοηθήσει να οργανώσεις τον μήνα σου, θα σε βοηθήσει να τσεκάρεις τα ραντεβού σου και για τον Φεβρουάριο αλλά και να σου θυμίζει τους στόχους σου για αυτή τη χρονιά! Μπορείς λοιπόν να παραλάβεις κι εσύ το δικό σου planner Ιανουαρίου ΔΩΡΕΑΝ!


 Το planner – ημερολόγιο Ιανουαρίου μπορείς να το παραλάβεις ΔΩΡΕΆΝ και περιέχει:

·                      ΗΜΕΡΟΛΌΓΙΟ Ιανουαρίου- Φεβρουαρίου : εδώ θα μπορείς να γράψεις τις ημέρες του μήνα, να σημειώσεις τις γιορτές, τα ραντεβού σου ή κάτι που δεν θέλεις να ξεχάσεις. 

·                     TO DO LIST : θα μπορείς να γράψεις ότι έχει να κάνεις μέσα στην μέρα σου. 

·                     GIFT LIST : Η λίστα δώρων είναι φτιαγμένη έτσι ώστε να μπορείς να καταγράψεις όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα που που γιορτάζουν μέσα στο μήνα, τα δώρα που θα χαρίσεις στο καθένα αλλά και το μαγαζί που μπορείς να το βρεις αλλά και την τιμή του κάθε δώρου. 

·                     NOTES : σε αυτό το φύλλο θα μπορείς να γράψεις ότι σημείωση εσύ θέλεις. 

·                     FOR YOU : στο planner υπάρχει ένα φύλλο για εσένα. Όπου στο οποίο θα μπορείς να γράψεις τα ραντεβού σου, τους στόχους σου, τα πράγματα που έχεις να κάνεις αλλά και ότι δεν θέλεις να ξεχάσεις. 

  • PARTY PLANNER: ένα planner που μπορείς να σχεδιάσεις τα δικά σου γενέθλια ή του παιδιού σου!

  • ΣΤΌΧΟΙ ΤΟΥ 2017 : μια λίστα που θα σε βοηθήσει να καταγράψεις τους στόχους σου και να τους υλοποιήσεις.



Αν θέλεις κι εσύ το planner ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ στείλε μου μήνυμα στα social media ή email στο : deardiary.blogs15@gmail.com και αμέσως θα σου αποσταλεί εντελώς δωρεάν!! 

2 σχόλια:

elissavet_pit είπε...

Μου αρεσε πολυ αυτη η ιδεα! Ειναι οντως δωρεαν και πολυ ωραιο!

Unknown είπε...

Ελισάβετ σε ευχαριστώ πολύ. Ελπίζω όντως να σε βοήθησε κι εσένα όσο και εμένα...θα έρθουν κι άλλα, promise ❤