Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Κραγιον από φαρμακείο!



Έχουμε όλες ακούσει κατά καιρούς για τα επικίνδυνα συστατικά τα οποία βάζουν διάφορες high end εταιρίες στα προϊόντα τους... Θυμάστε το σάλο που είχε προκαλέσει, χρόνια πριν, η είδηση ότι τα κραγιόν μας περιέχουν μόλυβδο???

Σίγουρα δεν είναι όλες οι εταιρίες και σίγουρα δεν είναι οι εταιρίες που κυκλοφορούν μέσα σε ένα φαρμακείο, αφού αυτές οι εταιρίες αναφέρουν ρητά τα βλαβερά συστατικά που δεν περιέχει. Για αυτό λοιπόν, προσφατα έκανα μια mini επιδρομή στο φαρμακείο της γειτονιάς μου για να σας γράψω τα κραγιόν, λιπ γκλος που μπορείς να βρεις μέσα σε αυτό. 



ΚΡΑΓΙΟΝ 

Όλες γνωρίζουμε την εταιρία KORRES και είναι η πρώτη εταιρία που θα βρεις σε όλα τα φαρμακεία. και παρακάτω θα δεις τα προιόντα που που βρήκα στο φαρμακείο της γειτονιάς μου.


1. Korres Matte Twist  1.5gr (διάφορες αποχρώσεις)

Κραγιόν σε πρακτική συσκευασία μολυβιού για ultra ματ τελείωμα με ακρίβεια και εξαιρετική διάρκεια. Με καινοτόμο τεχνολογία που προστατεύει τις χρωστικές για γεμάτο χρώμα.
ΚΥΡΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Ο συνδυασμός φυτικών λιπιδίων με το έλαιο από Βατόμουρο και τη βιταμίνη Ε διατηρεί τα χείλη απαλά και ενυδατωμένα για απόλυτη άνεση.
τιμή: 13,80€

2. Korres Twist Lipstick 2.5gr (8 αποχρώσεις)

Κραγιόν σε μορφή μολυβιού για εξαιρετική απόδοση χρώματος, διάρκεια και λάμψη. Χαρίζει έντονο γεμάτο χρώμα, ενώ το έλαιο από βατόμουρο προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία και ενυδάτωση στα χείλη.
τιμή: 13,90€

3. Korres Guava Κραγιόν 1.8ml (διάφορες αποχρώσεις)




Σταθερό κραγιόν με απαλή, ενυδατική υφή, για έντονο χρώμα στα χείλη. Με εκχύλισμα Guava, πηγή βιταμίνης C, που προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία.

Είναι Δερματολογικά Ελεγμένο και δεν περιέχει Mineral Oil, Σιλικόνες, 
Προπυλενογλυκόλη και Αιθανολαμίνες.
Τιμή: 9,70€

4. Korres Lipstick  3.5gr (διάφορες αποχρώσεις)




Για εμένα είναι το κλασικό κραγιόν του KORRES αφού αυτό υπάρχει πάντα στο τσαντάκι της μαμάς μου και μέσα από αυτό αγάπησα αυτή την εταιρία. Είναι Κρεμώδες κραγιόν για έντονο, γεμάτο χρώμα μεγάλης διάρκειας.
Κύρια Συστατικά:Ένα φυσικό σύστημα μικροχρωστικών και ελαίων εγγυάται τη μέγιστη χρωματική απόδοση σε ένα μόνο πέρασμα. Απόλυτα συμβατή με τη φυσιολογία των χειλιών, η νέα τεχνολογία απελευθερώνει μία λεπτή στρώση γεμάτου και μεγάλης διάρκειας χρώματος. Το ενυδατικό έλαιο από βύσσινο Μορέλλο αφήνει τα χείλη απαλά.
τιμή: 9.90€


η AVENE είναι μια εταιρία που εγώ την γνώρισα μέσα απο την αντιλιακή της σειρά αλλά κυκλοφορεί και εξαιρετικά κραγιόν. 

5. Avene Crayon Levres Intense (Μολύβι / Κραγιόν Χειλιών) 1.45g (διάφορες αποχρώσεις)


μολύβι / κραγιόν χειλιών 2 σε 1. Κραγιόν και μολύβι χειλιών για περίγραμμα στα χείλη. Η λεπτή άκρη του Lip and Lip Contour Concealer Duo επαναπροσδιορίζει το περίγραμμα των χειλιών και/ή χρωματίζει τα ευαίσθητα και τα κατεστραμμένα χείλη.Η μεγάλη άκρη χρωματίζει απαλά τα χείλη για ένα φυσικό αποτέλεσμα και μια αίσθηση άνεσης που διαρκεί όλη μέρα.
Προσφέρει τη μέγιστη ανοχή (περιέχει ελάχιστα συστατικά, χωρίς άρωμα, χωρίς συντηρητικά, υποαλλεργικό).
τιμή:19€

6, Avene Crayon Levres Clair (διάφορες αποχρώσεις)


Ανοιχτό χρώμα. 2 σε 1. Κραγιόν και μολύβι χειλιών για περίγραμμα στα χείλη.Η λεπτή άκρη του Lip and Lip Contour Concealer Duo επαναπροσδιορίζει το περίγραμμα των χειλιών και/ή χρωματίζει τα ευαίσθητα και τα κατεστραμμένα χείλη. Η μεγάλη άκρη χρωματίζει απαλά τα χείλη για ένα φυσικό αποτέλεσμα και μια αίσθηση άνεσης που διαρκεί όλη μέρα. Προσφέρει τη μέγιστη ανοχή (περιέχει ελάχιστα συστατικά, χωρίς άρωμα, χωρίς συντηρητικά, υποαλλεργικό)
τιμή: 19€

Τη επόμενη εταιρία εγώ την γνώρισα τον Οκτώβριο, μέσα από ένα πακέτο προσφοράς με 3 προϊόντα της και είναι η εταιρία clarins. 

7. CLARINS JOLI ROUGE BRILLANT LIPSTICK 

(διάφορες αποχρώσεις)




Ένα lipstick που προσφέρει κάτι περισσότερο από χρώμα, το πρώτο αντιγηραντικό lipstick από την Clarins. Έντονο χρώμα που διαρκεί και το σύμπλεγμα Nutri-Youth που προστατεύει τα χείλη από την αφυδάτωση και ενισχύει το κολλαγόνο. Η βιταμίνη Ε προστατεύει από την ακτινοβολία και τα 100% φυτικά κεριά παρέχουν άμεση ανακούφιση. 
τιμή: 9,90€


Μια ακόμη εταιρία που εγώ την προτιμώ συνέχεια και δύσκολα βάλω άλλη εταιρία στη θέση μερικών καλύντικών της είναι η La Roche Posay.

8. La Roche Posay Novalip Rouge Satin 1piece - Εξαιρετικά Άνετο Κραγιόν Για Κράτημα Διαρκείας (διάφορες αποχρώσεις)


Εμπλουτισμένο με LHA μικρο-απολέπισης, το Rouge Satin ενισχύει την ανανέωση των κυττάρων λειαίνοντας την επιφάνεια των χειλιών και βελτιώνοντας την συγκράτηση του χρώματος και την ομοιομορφία.Η απαλά υφή του Rouge Satin που γλιστράει είναι εμπλουτισμένη με μαλακτικά συστατικά που διασφαλίζει τη μέγιστη άνεση και ελαστικότητα των χειλιών. κατάλληλο για Ξηρά και ευαίσθητα χείλη.
Ιδιότητες:Κραγιόν με καταπραϋντικά συστατικά μικρο-απολέπισης που λειαίνουν την επιφάνεια των χειλιών και διασφαλίζουν τη βέλτιστη άνεση. Υποαλλεργικό. Χωρίς Paraben. Χωρίς λανολίνη. Χωρίς άρωμα. Διατίθεται σε 25 έντονες, σατινέ αποχρώσεις. 
τιμή: 17€ 

Lip Gloss

1. Lip Gloss Με Έλαιο Από Κεράσι  (Διάφορες Αποχρώσεις)



Υγρό χρώµα, για λάµψη στα χείλη. Με έλαιο από Κεράσι που ενυδατώνει και µαλακώνει τα χείλη.
είναι Δερματολογικά Ελεγμένο και δεν περιέχει Parabens, Mineral Oil,  Σιλικόνες, Προπυλενογλυκόλη και Αιθανολαμίνες 
τιμή: 9,80€

2. Korres Lip Butter Gloss Λαμπερό Ενυδατικό Peach 10mL(Διάφορες Αποχρώσεις)


Πλούσια φόρμουλα που συνδυάζει τη λάμψη του lipgloss και την απαλή υφή του lip butter, αφήνοντας τα χείλη απαλά και ενυδατωμένα, δίνοντας την αίσθηση της υγρής λάμψης. Η κρεμώδης υφή απλώνεται ομοιόμορφα στα χείλη, χωρίς να κολλάει. Ο συνδυασμός φυτικών εκχυλισμάτων και ελαίων προσφέρει θρέψη και προστασία, ενώ τα έντονα χρώματα δίνουν φωτεινό αποτέλεσμα στα χείλη.
Pomegranate Fruit Sterols: Διαθέτουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Φυσικά Έλαια & Κηροι: Ενυδατώνουν και προστατεύουν την επιδερμίδ, σχηματίζοντας ένα φιλμ που διατηρεί την υγρασία των χειλιών.

Sugar Cane Extract
Μαλακώνει και περιποιείται την επιδερμίδα των χειλιών. Χαρακτηρίζεται ως “μαγνήτης νερού”, γιατί έχει την ικανότητα να δεσμεύει τα μόρια του νερού και να τα συγκρατεί στην επιδερμίδα. Η σύνθεσή του είναι παρόμοια με το φυσιολογικό μείγμα υδατανθράκων της εξωτερικής στιβάδας της επιδερμίδας.δεν περιέχει Parabens, Mineral Oil,  Σιλικόνες, Προπυλενογλυκόλη και Αιθανολαμίνες 
τιμή 6€


3. Βατόμουρο Liquid Lipstick (Διάφορες Αποχρώσεις)


Σταθερό lipgloss για έντονο, γεμάτο χρώμα και δροσερή λάμψη στα χείλη.Με εκχυλίσματα από Βατόμουρο και Ρόδι, συστατικά με σημαντική αντιοξειδωτική δράση.
τιμή: 8€



Σίγουρα υπάρχουν και άλλα προϊόντα που δεν έχω αναφέρει και αν γνωρίζεις κά




Δεν υπάρχουν σχόλια: