Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Κλασικό μωσαϊκό..





ΥΛΙΚΑ

  • 1 πακέτο μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
  • 250 γρ. βούτυρο
  • 200 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 5 κουταλιές της σούπας κακάο 
ΕΚΤΈΛΕΣΗ 

Λιώνουμε το βούτυρο. 


Ανακατεύουμε την άχνη με το κακάο


Και τα κοσκινίζουμε.


Ρίχνουμε το βούτυρο σιγά σιγά.


Και ανακατεύουμε πολύ καλά.


Σπάμε τα μπισκότα 


Και τα ρίχνουμε στο μείγμα.


Ανακατεύουμε πολύ καλά. 

 

Τοποθετούμε το μίγμα σε μία λαδόκολλα και το τυλίγουμε σαν ρολό. 


Το βάζουμε την κατάψυη για 2 ώρες τουλάχιστον και έτοιμο το γλυκό



 Tips:
1. αν θέλουμε άρωμα βάζουμε μια βανίλια 
2. Αν θέλουμε πιο έντονη γεύση προσθέτουμε λίγο κονιάκ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: